Beställ ejuice online

​Ejuice är det man använder sig av för att kunna få i sig nikotinet i ecigaretter och det är även det som senare blir till vattenånga under processen. Det positiva med ejuice är att det finns i många olika smaker, om man vill röka ejuice som smakar tobak är detta fullt möjligt, det finns trots allt många som faktiskt uppskattar den klassiska tobakssmaken som kommer med en cigarett, du kan även röka cola, citron eller vilda bär. 

Det finns till och med smaker som tuggummi och cheesecake. Helt enkelt finns det någonting för alla när det kommer till smakerna på ejuicen. Det är dessutom mycket billigare att röka ejuice istället för vanliga cigaretter och den bästa e-juice​​​​​​ som finns på marknaden hittar du här. Tack vare ejuice har det aldrig förut varit så enkelt som det är idag att sluta röka och du kan trappa ned på nikotinnivån om du vill och i din takt.

Sluta röka idag

En flaska ejuice på 10 ml är ungefär motsvarande med 10 stycken ciggpaket, dessutom betalar du priset av ett ciggpaket. Det blir därav enormt mycket billigare att införskaffa ecigaretter istället för vanliga cigaretter. Samtidigt gör du ett jättestort kliv för din hälsa och du kommer garanterat att må bättre. Du får alla fördelar med att sluta röka samtidigt som du fortfarande får i dig nikotinet du behöver för att må bra och fungera. 

Du kan eftersom minska halten av nikotin i ejuicen och därefter sluta helt om du skulle vilja det. Det är helt upp till dig. Ejuice innehåller inga skadliga ämnen förutom just nikotin och det gör att du kan säga hejdå till alla giftiga ämnen som finns i tobak. Det är inte farligt att utsätta kroppen för endast nikotin och du kommer genast att bli betydligt mer hälsosam samtidigt som du slipper den hemska abstinensen som kommer med att sluta röka.​